Segway pokreće novu kategoriju proizvoda: e-Skates

Segway pokreće novu kategoriju proizvoda: e-Skates

The Segway Drift W1 Dolazi Uskoro


Amsterdam, Nizozemska - 28. lipnja 2018. - Segway-Ninebot, vodeći svjetski proizvođač osobnog električnog prijevoza, nastavlja širenje linija potrošačkih proizvoda s predstavljanjem Segway Drift W1, prvog proizvoda u svojoj novoj kategorija: e-koturaljke. Nove Segway Drift W1 koriste Segway-ovu dokazanu i stabilnu tehnologiju samo-balansiranja (izgrađena na više od 800 patenata), što mu daje neusporedivu prednost u smislu tehnologije.
 

Vozeći Segway Drift W1 e-Skates
 
Novi veliki trend!
Nakon koturaljki, inline rola i ostalih zabavnih proizvoda za mobilnosti u prošlosti, sljedeći novi trend rođen je 2018. godine: e-skates. Novi Segway Drift W1 donosi svu cool zabavu, zajedno s kombinacijom očekivane visoke kvalitete, koji se očekuju od Segway linije proizvoda. Savršeno za mladu generaciju koja se usuđuje isticati i stvoriti nove trendove.
 


Segway Drift W1 e-Skates dolaze uskoro!
 
Dizajn i Performanse
Crno - bijele Segway Drift W1 e-skates malih dimenzija i iznimne lakoće, lako se prenose. Dizajn guma pobrinuo se za poboljšanje stabilnosti i upravnjanja, zajedno s visokokvalitetnim materijalima koji omogućuju da gazište stupala bude protuklizno, a ujedno i maksimalno udobno i zabavno. U skladu sa Segway filozofijom gdje je sigurnost na prvom mjestu, Segway Drift W1, također odlikuje niz međunarodnih certifikata, kao što su UL i CE.

IFA 2018
Za Europu, Bliski Istok i Afriku, proizvodi će se prvi puta moći vidjeti, isprobati i testirati na IFA 2018 sajmu, u Berlinu, Njemačka. Segway konferencija za novinare održati će se u četvrtak, 30-tog kolovoza s početkom u 10:00 sati na Segway izložbenom prostoru, dvorana 26, štand 225, za akreditirane novinare. Mediji zainteresirani za demonstraciju proizvoda, za akreditaciju mogu kontaktirati Marjolein Hessing.
 
Detaljna specifikacija i očekivana dostupnost Segway Drift W1 na EMEA tržištu, biti će objavljena uskoro. Dostupnost proizvoda se može razlikovati po regijama. Saznajte više na hr-hr.segway.com. Službeni Segway Drift W1 video možete pogledati na: https://youtu.be/UO4JsKrWZzY
 
O Segway-u
Segway se kreće u novom i uzbudljivom smjeru. Godinama ste nas poznavali kao svjetskog lidera u komercijalno-električnom segmentu samobalancirajučih vozila za osobni prijevoz. Nakon strateškog spajanja s Ninebot-om, ponovo smo procijenili naše linije proizvoda, kao i ciljna tržišta i napravili neke odvažne promjene. Sada također primjenjujemo naše svjetski poznato intelektualno vlasništvo na potrošačke proizvode, s oštrim fokusom na transport rekreativnih vozača snažnog i osebujnog životnog stila. Za više informacija posjetite http://hr-hr.segway.com.

###
 
SEGWAY i logotip Segway "flyguy" su registrirani zaštitni znakovi tvrtke Segway Inc. Zaštitni znakovi koji nisu u vlasništvu tvrtke Segway, vlasništvo su njihovih vlasnika kako je određeno..